Bilder fra dåpen

Den 13.September ble vår lille Lucas Emilian døpt. Det var en fin dag med god mat og kaker, fine gaver og en blid og fornøyd baby. Han sovnet rett før han skulle få vann i hodet, og sov igjennom selve døpingen og store deler av gudstjenesten. Han våknet på slutten, fikk mat og rapet høyt og tydelig etter presten sa "Amen" Haha, kan tro vi fikk oss en latter da. Han fikk så mye fint blant annet en lillelam ulldress, lommeur, armbånd med navn, seng og dåpsattestholder for og nevne noe. 

Jeg hadde laget et eget bord hvor jeg hadde godis og annet smått, "Candytable". På bordet hadde jeg popcorn, gelè, makroner, marengs, mini marengs, smågodt, marshmellow, kjærligheter, sukkerspinn, sjokolademousè, cupcakes og blå brus. Det ble populært for barna! I tillegg fikk dem heliumballonger av Ole Gunnar. Bordet var enkelt pyntet med sølvfarget løper, oppsatser av blå hortensia, hvite roser og eføy. Eføyen strekte seg bortover for og få litt mer helhet. Vi hadde små lykter med blå sand og telys, og sølfarget lysestaker med blå kubbelys. Hadde også noen kruseller på bordene, når temaet for dåpen var "merry go round". Til mat hadde vi koldtbord. På bordet hadde vi pyntet med cottonlights og en karusell jeg laget av papp. 

Jeg hadde laget gulrotkake,cupcakes og hovedkaka selv. Mens mamma hadde laget ostekake, Pia laget Pavlova og svigerinnen min lagde deilig kringle! #dåp #barnedåp #mamma #barselvarsel #feiring #fadder 

3 kommentarer

inemamma

10.10.2015 kl.22:28

Så fine bilder :) hvor har dere kjøpt de sugerørene m hest? :)

MammaBoka

22.10.2015 kl.23:09

Så mye interessant!

Jeg elsker bloggen din! Leser den hver gang du legger ut noe!

Fast leser fra Larvik!

Ulrikke

24.10.2015 kl.20:22

inemamma: etsy :)

Skriv en ny kommentar

hits