Svangerskaps-oppdatering; Uke 26

Da har vi kommet inn i uke 26, og det er ganske masse som har skjedd siden sist. Jeg må nesten prøve og bli litt flinkere til og oppdatere her nå, det har bare gått litt tregt da jeg har fått macbook pro av kjæresten til jul, og jeg har enda ikke funnet noe redigeringsprogram jeg kan bruke til bildene mine. Mye nytt og sette seg inn i :-) Bare jeg finner ut av det blir det ordentlig bilder, i mens får det holde med mobilbilder!

Ellers  er alt fint med oss. Lillegutt vokser seg stor og sterk, og ligger bittelitt over gjennomsnittet. Mens jeg, jeg er kjempe liten enda, Haha. Magen dukker vel opp etterhvert som ukene går, den har vokst en del nå i det siste iallefall. Vi var på føden to ganger forrige uke med en baby som lurte mamman og pappan sin. Har slitt veldig med nedpress og kynnere og trodde at fødselen var i gang, men han hadde bare snudd seg og presset langt ned i bekkenet med hodet. Ellers så var alt fint og han ble målt til og veie ca 883g! Skal på ny vekstkontroll om noen uker, er veldig spent på hvor mye over kiloen han er da! Merker godt han vokser om dagen for sparkene har blitt mer dytting og strekking, samt at jeg kjenner så og si alt av bevegeler. Det har også begynt og synes utenfor magen, og om jeg kjenner etter så kan jeg kjenne noe som kjennes ut som hele fotbladet. Haha! Matlysten er også på topp, og jeg spiser mye mer enn før så jeg prøver og passe meg litt selvom lillegutt krever ihvertfall to glass med oboy hver dag ;-) Nå er det kun dager igjen før det bare er igjen 3 mnd til termin. Kjenner jeg begynner og bli ganske sliten og klar for og få han ut, trygt plassert i armene mine. Selvom 3 mnd føles som en evighet så går det nok fortere enn jeg tror. Nå er det så mye som skjer fremmover også så da kanskje det føles ut som det går ihvertfall litt fortere!

Ellers så har vi gjort klart det meste. Rommet hans begynner og ta form og stua har begynnt og fylles opp med babyting. Superkoselig! Nå driver jeg og vasker de siste små babyklærne, også er vi igrunn snart ferdig med alt han trenger. Godt og være ferdig i god tid, i tilfelle han finner ut at han skal komme før tiden. Jeg håper han holder seg inne til ihvertfall uke 35.

Termin - 28.April 2015


 På vei - 26 uker
 
Igjen til termin - 
100 dager

 Trimester - 
2 trimester

Vektoppgang - 5 kg

 Neste kontroll - 
Jordmor, 21/01.

 Kjønn - 
Gutt <3

  Navn - Er bestemt! Men holder det hemmelig til h*n kommer.

 Utålmodig - 
Er ganske så utolmodig alt nå!

 Nye innkjøp 
Litt pynt til rommet og sengetøy

 
Utstyr så langt - 
Tror vi har det meste. Mangler bare babycall, mer sengetøy,
babygym, og noe klær i 50,56 og 68.

 Melk i brystene - Nei, ikke enda.

 Strekkmerker - 
Bare gamle.

 Hevelser og vann i kroppen - 
Nei, ihvertfall ikke merkbart.
får merke etter sokkene av og til.

 Aktivitet - Mye aktivitet til tider, men også rolige perioder.

Tungt - Bare tanker og beskymringer. Men merker han begynner og bli større!

 Kynnere - Har kynnere nesten hver dag, men de er ikke vonde.
 

Hodet festet - 
Nei, men han har hodet mye ned. Fester seg snart, kanskje?
 
Barnerom - 
Det er snart ferdig.

 Matkick - 
sjokolademelk, is, iskaffe ol.

 Plager - 
Gjentatte uvi....

 Humør - 
Humøret er ganske så bra!

 Sykehusbagen - 
Den har jeg faktisk begynt med.

 

 Høygravid - Nei.

Én kommentar

Oslofru

17.01.2015 kl.15:07

Så koselig! Nå er det ikke lenge igen ;) <3

Skriv en ny kommentar

hits