Mine tips og ønsker til babyshower/barselgaver

Det har blitt januar og en nytt år, nå nærmer det seg fødsel med stormskritt! Om bare noen måneder har vi den lille gutten vår i armene, og det er snart på tide med en babyshower. Jeg har ingen planer om og arrangere min egen shower, men jeg ville gjerne dele mine tips til en velykket feiring. Og mine tips og ønsker til barsel-gaver. Vi har jo handlet litt selv allerede, men jeg tok noe av det med på collagen min aliekvel, som et tips til dere! Våre ønsker til lillegutt vil dere finne nederst i dette innelegget :-)

Babyshower eller ´babydusj´er en kveld hvor mamma´n og det kommende barnet er i fokus. En kveld fyllt med god mat, kaker og leker. Om du googler finner du masse tips og inspirasjon til babyshower. Alikevel hadde jeg tenkt til og nevne 3 aktiviteter jeg har vært med på som egentlig er ganske morsomt!

GJETT NÅR - Alle gjestene gjetter når de tror babyen kommer. Dato, klokkeslett, vekt og lengde blir notert ned. Morsomt og se hvem som kommer nærmest når "fasiten" kommer!

GJETT STØRRELSEN PÅ MAGEN - Alle gjestene klipper en del av et garnøste, på hvor stor de tror magen til den kommenede mamma´n er. Den som kommer nærmest orginalen har vunnet.

GJETT HVEM - Hver gjest har med et babybilde av seg selv. Den kommende mamma´n gjetter hvem som er på bildet!




Her er mine tips til en bleiekake, eller en kurv til babyen. Om dere er fler kan dere gå sammen og kjøpe større ting som babyen trenger.
Eks; babynest, vugge, vognpose o.l. Tingene på bildet finnes også i rosa ;-)



Kanskje vil du heller fokusere på mammaen? her er mine tips til gaver til henne :-) En fin kurv med deilige bukser, tøfler og en cardigan. Eller hva med ammebh, innlegg av ull, brystpumpe og en salve til såre brystvorter? eller kanskje du heller vil gi bort en bok eller ett gavesett med deilig bodylotion. Noen setter pris på et gavekort med en time på spa, eller til nyfødtfotografering. bare la fantasien gå, hva hadde du likt og fått dersom du ventet barn?


VÅRE ØNSKER;

bleikake og bleie motorsykkel
Risarosa vognpose i flettet grå med hvitt inni
Stelleprodukter fra dr. greve eller sebamed
sengesett til sprinkelseng, gulpekluter, håndklær o.l
Leker i tre eller heklet, i pastell blå/blågrå.
Tepper i blåtoner
hentesett strikket i bomull
klorevotter og siklesmekker
babycall med kamera
heklet leke til vogn
klær i størrelse 56


Gavekort på nyfødtfotografering.
Ammeinnlegg i ull og bambus
Amme salve og gode ammebh/topper
mamma for første gang bok.
gode cardigans og joggebukse/pysj
bellybandit

Én kommentar

May-Lise

27.09.2015 kl.15:42

Får jeg spørre hvordan eller med hvilket program du lager collagene dine?

Skriv en ny kommentar

hits