St.Hans feiring og besøk

På Fredag kom søsteren, og niesen min endelig på besøk hit igjen. Møtte de hos farmor og farfar hvor de skulle sove den natta. Pappa og Gro kom også, så det ble "fullt hus". Koste oss med grillmat og dessert før lille Mie skulle legge seg, og jeg tok turen til ei veninne på "vorspiel". Det har vært st.hans feiring her i helga, så en liten tur ut var på sin plass. Ble en koselig kveld!

På Lørdag dro guttaboys avgårde for og kjøpe en ny bil, mens søsteren min, Mie og jeg tok turen ut i gatene for og se. Ble en del titting før vi tok turen tilbake til farmor. Koste oss inne med kaker og kaffe før vi tok en liten tur på lekeplassen, så litt på rallycross og avsluttet med middag hos farmor og farfar. Utpå kvelden tok vi turen til meg hvor søsteren min, svogeren og min lille kusine skulle overnatte til dagen etterpå. Mens prinsessa sov koste vi vokse oss med ost og kjeks, skravling og litt tv-titting før vi krøp under dyna.

På Søndag vekte veslefrøkna oss rund 09.00, da ble det god frokost før vi dro tilbake til Farmor for og hilse på Oldemor/tippoldemor. Kaffe, kaker og kos etterfulgt av en hel masse leking og middag- og vips så var den dagen over også. Litt trist og ta farvel, spessielt med lille mie som ble så glad i tanten sin. Stor stas for meg ;-) blir nok ikke så lenge til neste gang!

#hverdag #familie #besøk #sommer #st.hans

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits